Szereplők

Mohácsi Izabella:
Huszonhárom éves, barna hajú és zöld szemű lány. Most fejezte be tanulmányait a londoni főiskolán.  Négy év alatt fotós és haditudósító képzésen vett részt. Szülei tiltása ellenére feltett szándéka Afganisztánba utazni, hogy dolgozhasson. Bár ő is fél útnak indulni ezt másnak soha sem vallaná be. Igazán öntudatos és vakmerő lány, aki nem ijed meg a váratlan helyzetektől.  Szenvedélye a fotózás.


Asthon Elwood:
Huszonkilenc éves, vörös haja és szürkés szeme van. Két éve él és dolgozik Afganisztánban az amerikai táborban. Gyermekkora óta katona szeretett volna lenni. Van két három éves iker fia és egy gyönyörű felesége, akiket sajnos nagyon ritkán lát. A veszélyek ellenére szereti a mukáját.


David Scott:
Huszonnégy éves, sötétbarna hajú, zöld szemű fiú. Fiatal kora ellenére nagy a kötelesség tudata. Egy éve szolgál a hadseregben, és minden percét imádja a munkájának. Minden helyzetben megtalálja a pozitívumot, szinte csak mosolyogni szokott. Nem kevés megpróbáltatás után választotta ezt a pályát. Azt reméli, hogy munkája segítségével helyre tudja tenni a hibáit.


Daniel Palmer:
Huszonkilenc éves, piszkos szőke haja és barna szemei vannak. Három évet töltött eddig a fronton. Úgy véli nincs értelme vigyáznia magára, ezért szinte mindig hősködik. Ő a csapat legtapasztaltabb tagja, így általában könnyedén kezeli a szorult helyzeteket is.  Imádja a veszélyt és a munkáját is.


Daniella Black:
Huszonhét éves szőke hajú, kék szemű doktornő. Két éve foglalkozik hadi sérültek ellátásával. Eleinte csak az unokabátyja - Daniel Palmer - miatt  dolgozott itt. De az idő múlásával ez megváltozott. Mindent megtenne unokatestvéréért.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése